Stor dag!

Idag är det en stor dag för en liten Levi som sover på eget rum för första gången. Usch.. det svider i mammahjärtat som vill ha honom nära hela tiden. Vi får väl se hur det går. Han lär få komma in till oss och sova när det närmar sig morgon tror jag <3
Och så har han lärt sig att ställa sig upp i sängen så nu flyttar vi ner den till nedersta knäppet. Han har aldrig försökt innan ens men nu jäklar. Får se hur lång tid det tar innan han förstår att han måste hålla i spjälorna nu för att komma upp.

En annan uppdatering som jag glömt berätta om är att han kan säga och förstår ordet "titta" även om det bara blir "tha" ibland. Och han vet var lampan är så det ordet förstår han också. Och så traggar han "mamma", "pappa" och "bah!" Älskade plutti <3 


busar med pappi

Idag har vi hängt med Elina och Moa :) (tack för idag flickor :)) Vi har... åkt och handlat på Maxi där vi tänkte inta lunch till vi kom på att det inte var en bra idé en fredag vid lunchtid så vi åkte hit för knäckebröd, smoothie och kaffe ist. Och så har vi traggat såklart :) Och bebisarna har busat. Levi har surat lite också för han vill gå. Bara gå. Inte sitta. Vilket gör ont i ryggen på en mamma.
När Per kom hem lagade vi senapsfylld kycklingfilé med savoykål - det var hellaofajesus så sinnesgott så det inte var sant. Ett recept att lägga till i boken. Och så har vi sett filmen The Town som var så dryg så det inte var sant. Allt som allt en ok film men den var utdragen och till stor del förutsägbar. Vad har ni gjort idag? Bisous! 


Kommentarer
Postat av: Anouk- En Rookiemammas Vardag

Åååh lillen blir stor:D

2011-08-08 @ 11:31:25
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0