Lekoseum

Igår hade vi inget inplanerat. Så ist för att försoffa oss åkte vi iväg till Brios Lekoseum. Det var jättefint! Massor att titta på och massor att göra! Men det är ju såklart för barn liiiiite större än Levi. Kan dom bara gå själva så finns där massor att bygga med, spela, klättra i mm. Så det blir väl en runda dit nästa år också.


Per såg väldigt allvarlig ut här... det är klart, det var ju allvarliga grejer





Checkar in tågbanan




Plutti kör bil, han var sjukt duktig på att ratta och växla :)


En stor tågbana för barnen att leka med





I källaren sen var det en stor tomteverkstad där man kunde gå och titta på när tomtarna byggde Brio leksaker. Men tomtarna såg väldigt elaka ut! Är det inte meningen att dom ska vara snälla? Och mörkt var där och lät jättehögt från ngr av maskinerna, lite läskigt faktiskt!

Sen var vi ju tvugna att köpa ngt med oss hem, det blev tjocka vaxkritor och en (sorterings) leksak till Levi. Men ironiskt nog inte från Brio utan från Disney Baby. Jättefin är den.

Efter lekoseum åkte vi hem till pers föräldrar på middag. Det var jättetrevligt :) Vi blev kvar till kl närmade sig 19 (det tar ändå ett tag att åka hem). När vi väl var hemma och plutti i säng såg vi Season of the Witch. Också lite läskig.. inte i stil med tomteverkstaden! haha

Men nu ska jag packa ihop oss. Ikväll ska vi passa Lion - vi ska åka och köpa mat/hyra film/äta godis och softa. Mican kommer hem och joinar oss efter jobbet vid 21.00. Bisous!


Kommentarer
Postat av: Anouk- En Rookiemammas Vardag

Coolt! Aldrig varit där! Men ska de inte ha en massa gamla brioleksaker också?:D

2011-07-31 @ 22:39:16
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0