Fynd, babyskydd och trädgårdsfika

Igår vart det babyrytmik - det är så mysigt :) Vi var dock bara 4st så det gick fort att rytmika. Efter det satt vi oss och fikade en stund och tjabbade litta. Trevligt som vanligt :) Fyndade gjorde jag också! Dom sålde 2ndhand kläder och jag hittade ett par röda joggisar, en kortärmad body med sköldpaddor och en långarmad med en fisk på - allt gick på 30kr och var som nytt i stort sett. Jättefint. Så nu är Levis garderob påfylld :)

Efter det åkte jag och Christel inom stan för hon behövde fler dreggellappar - dom har billiga på Mix nu, 5st för 100kr. Annars brukar det ligga på ca 40kr/st.
Det var iaf bara en snabbvisit för sen hann jag precis hem innan mamma kom och hämtade upp oss. Vi körde inom babyproffsen då babyskyddet inte funkar som det ska - handtaget är isönder. Det går inte att bära Levi i det för då hade han tippat framlänges och det vill vi ICKE! Väntar på svar om hur dom ska göra men det är ju garanti kvar på den så dom får ju laga eller ge oss en ny.
Vi körde i vilket fall som och handlade och sen hängde vi hemma hos dom till pappa och Per kom hem. Dom tapetserade och mamma och jag busade med Levisaurisen. Det blev en lång kväll, kom inte hem förens hon var lite över 23.

Imorse var vi uppe med tuppen trots att vi inte hade ngt inbokat. Levi ville upp vid 7 och vad har jag att säga till om? :) Vi ringde och pratade med Christel och Theodor som bjöd in oss att fika ute i trädgården. Mysigt var det!











Tack för idag fina ni! :)

Vi begav oss hemåt lite över 15.00 och hann laga mat (tack för inköpet idag också Christel ;)) lagom till Per var hemma. Men innan vi åt fick Levi sin andra smakis för dagen; potatis, palsternacka och majs. Imorse fick han havregröt och banan. Allt han fått smaka går ner med glädje nu - han älskar mat min lilla gulle-knubbis.


Mummah!
Tränade också lite på att stå, som varje dag då han tycker det är jättekul :) Men tog nog det första kortet på det idag:

Stå stå stå :)

Imorgon är Per L E D I G! Efter att ha haft 1 ledig dag i hela Mars månad. Snacka om att det ska bli skönt med långhelg. Vi börjar dagen med att gå och kolla in idrottsförskolan här i byn. Då hänger Christel och Theodor också på :) Sen får vi se vad som händer med resten av dagen.

Fick f.ö dille på bildspelen så här kommer ett till - numera gymmas det även med benen i babygymmet:



Så! I bid thee all a good evening och hoppas att ni har det riktigt mysigt därhemma på andra sidan dataskärmarna. Bisous!


Kommentarer
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

åh gud vad mysigt! Vi har också varit ute i blåsten o käkat idag. OCH fyndat på 2nd hand! haha. :)

2011-03-24 @ 22:21:27
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: M

Ah, den som ändå finge sova till sju!

2011-03-25 @ 09:08:45
URL: http://marianordstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0