Helgen som gick

Åååååååååh det är måndag. Även när man är mamma-ledig så är måndagar tråkigt. Det betyder att det är 5 hela dagar kvar tills det är helg igen även (och det värsta) att ännu en vecka passerat som aldrig mer kommer tillbaka igen. Tjohoo så positiva vi är såhär på morgonkvisten. Kan bero på att jag inte sovit ordentligt på två nätter och är förkyld. Levi är med förkyld och han är den främsta anledningen till att jag inte sovit. Stackars plutt, det är jobbigt att vara dassig.

Vi har iaf haft en rolig helg :)
I lördags hängde vi med Mican och Lion, Per var i markaryd som flytthjälp;
Ni ser hur jag sätter Mican i arbete va? ;)
På kvällen sen besökte vi våra fina grannar som bjöd på godaste maten/efterätten och bästa sällskapet. Kvällen gick så fort så vi hann inte ens se på den planerade filmen. Tack för en fin lördag alla inblandade! :)

Igår var Per hemma med oss fram till kl 13 sen åkte han till markaryd igen för ännu mera flytt. Vi åkte därför till mamma och pappa och hängde med dom, mican, lion och kusin Bella. :) Vi åt nybakade bullar, var ute i trädgården, grillade korv och slappade. En skön söndag helt enkelt. Det tråkiga var att vi var förkylda, det blev värre under dagen och på kvällen och nu i natt har Levi varit jätesnörvlig. Lite hosta har han med. Hoppas han mår bättre till imorgon, då är det rytmik efter 2 veckors uppehåll. Men ja... fortsätter det i den här takten får vi nog vara så söta och stanna hemma med oss.

Dagen innehåller i stort sett ingenting, ska ta och städa lite här hemma och gå ner till affären för att komplettera till middagen bara. Vad hittar ni på? Bisous!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0