Vinter och dricka

Idag var jag i stan med fina mamma och gulle-lion. Mamma var så generös och bjöd Levi på ett st overall från Kax. Det var den som är utnämnd till mest prisvärd enligt tidningen Vi föräldrar i år and who am i to argue. Jag litar helt på deras omdöme och min egen översyn av overallen så en sån blev det. Samt en halskrage, mössa och vantar från Villervalla, ett par vattentäta höstvantar, och ett par moccasiner för de kalla inomhusdagarna (speciellt på förskolan) i vinter.


Nöjd! Än så länge iaf, nu hoppas vi på att det är bra grejer med bara. Tack så Hemskt mycket, mamma :)

Levi har länge vägrat dricka själv. Men nu i dagarna så har han börjat greppa tag i muggar och flaskor så nu åkte flaskan med handtag fram. Det är ju bra om han dricker själv, det börjar dom ju egentligen göra mkt tidigare men ist lyfte Levi armarna, öppnade händerna och gapade. Så han tvärvägrade, trots att han var riktigt törstig som man är på morgnarna och så. Men men. Ett till framsteg!


Såhär duktig var han nyss när det bjöds på smoothie, han drack hela flaskan själv och trots att det kom med storstäd av både unge och gåstol så är jag glad! :)

Ikväll ska vi till Ida, Todde och Neo på middag och imorgon är det Meandi party hos Diana. Ska bli jättekul! Vilken toppenhelg alltså :) Vi har också en som ska komma och titta på bilen som vi ska sälja och så (vi tittade på den idag med) ska vi titta på en bil här hos den lokala bilhandlaren. Jag hoppas på att vi får en ny och blivit av med den gamla innan veckan är slut! Bisous!


Kommentarer
Postat av: Christel

Vilken då? Den inne på Wä?

Modellår:2003

Miltal:15.500 Mil

Drivmedel:Bensin

Växellåda:Manuell

Färg:Grå met

Reg.nr:TYZ807

Pris: 62.000 kr

`

Det var den vi var och provkörde i fredags :)

2011-09-24 @ 17:00:26
Postat av: anna

Ses imorgon :)

2011-09-24 @ 21:29:27
URL: http://anapanasiti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0