Smycket med namn

Idag damp det ner i brevlådan - smycket med namn :) Så himla fint. Ett till mig och ett till syster. Såhär ser mitt ut:

På systers stod det Lions namn och på baksidan hans födelsedata

Är ni intresserade av smycket själva så skriv en kommentar, i'll hook you up :) 159kr kostar dom.

Hade trevligt med syster och Malejandro idag men jag skulle bjuda på banankakan... det var bara Malin som tyckte om den. Den var helt svampig och inte alls god haha. Kan inte minnas att jag misslyckats med en kaka innan - inte för att låta överlägsen, det har ju funnits ngn missformad muffin osv men dom har alla smakat gott iaf. Ngn gång ska vara den första! :P

Har fått lite pluggat idag, har nu avslutat 2 tema av 4 i kursen Kommunikation och sen har jag helgen på mig att plugga lite också. Per ska iväg nästa vecka, igen. J-la tradigt.
Imorgon är min kära mor ledig och då tänkte jag hälsa på henne efter fredagspromenaden, om det blir en sån?

Bad förresten Per försöka somna Levi ikväll. Som det är just nu funkar det inte så bra att somna honom i hans egen säng, han får somna i vår famn och sen går vi in och lägger honom. Men han skriker i högan sky när Per ska försöka somna honom. Sen när han gav honom till mig då somnar han som en stock, han pep inte ens ungen. Dryyyyyygt. Hade/har era karlar svårt att somna de små något?
Hoppas ni har en fin torsdag!
Bisous!


Bananas!

Har precis tagit ut banankakan ur ugnen och gissa om lägenheten luktar gott! Kakan ser rätt god ut också ;)

Blir en lugn dag idag - började med att ringa Christel för att höra om dom ville leka men fick inget svar förrens jag bestämt mig för annat (hon kunde ändå inte :)). Ist blev det bak, Levi har legat nakenfis och om ett par timmar ska vi till syster och hennes fruga.
Hoppas halsbandet jag beställde kommer idag... Hörs sen! Bisous!


Börjar vänja mig...


Tvn ser inte så stor ut längre... Bisous!


Todäj

Idag vart det babyrytmik. Låg och velade imorse om huruvida vi skulle dit eller inte men trots värk i hela kroppen tog vi oss dit. Och tur var väl det för trevligt hade vi :) Satt och tjötade en bra stund efteråt också.
Efter det körde vi till Ica och handlade lite. Behövde lite bas-saker som man inte tänker på i vanliga fall, kryddor osv. Kom faktiskt ihåg allt jag skulle handla! ... utom ägg. Köpte också päronpuré till bebbehn, suck on that one BM! Haha. Träffade också en utav mammorna på dagis vars barn slutade och började en annan förskola. Har saknat honom ska jag säga! Goa unge. Så det var kul att träffa mamman :)

Sen gav vi oss ut till högskolan och hälsade på mostrarna. :) Inger ringde igår och ville komma och hälsa på i veckan men så mkt som det är på kvällarna nu så hinner jag inte med på ett par veckor. Så vi beslöt oss för att hälsa på hos henne och Mona en stund idag ist :)

Sen körde vi och hälsade på hos mamma :) Har varit och rännt en massa idag, Levi har trivts som fisken i vattnet. Han hade väl med tråkigt igår :) Hos mamma blev det fralla till oss och päronpuré till Levi. Han älskade det såklart. Och om han nu vägrar äta ngt annat än frukt till mat så blir det ingen frukt överhuvudtaget på ett tag, man får väl anpassa efter unge. Vi snodde också bilderna från grillningen i lördags och så tjabbade vi lite skit.

Nu ikväll har vi lagat mat, Per har varit ute och gått med Levi, jag har pluggat, Levi har badat och nu är det dags att betala räkningarna... ehh...he..


Bisous!


Bilder från Grillningen i Lördags

Bisous!


Sjukstuga eller något

Föräldrakursen gick bra förutom att jag la Levi på soffan så BM kände sig manad att påpeka det och jag har ju gett banan till smakis så fy skäms -.- Jag vet att Levi inte hade kunnat ta sig ner från soffan för jag la honom så han inte kunde rulla och vem ger inte frukt ickså till sina barn? Herregud.
Jag har mått illa sen jag kom hem och håller nu sjukstuga här - hoppas det är övergående.



Hämtade f.ö ut den nya bilbarnstolen idag, den är mycket bättre överlag så jag hade väl ett måndagsex. Det som störde mig var att hon sa att jag skulle dra i knappen på handtaget ordentligt när jag flyttar den. Men Herregud! Tror hon jag drog isönder den med flit eller? Det var inte ens så den gick isönder. Är i vilket fall som en stol rikare och snyggare är den med.

När jag kom hem hade gratis nappen från MAM dimpt ner i brevlådan och det hade också pyjamasarna från strössel gjort. Vid sånna tillfällen är det kul att kolla brevlådan.
Men nu ska jag fortsätta må illa en stund verkar det som, hörs sen! Bisous!


Strossel.nu

Strössel har just nu rea på pyjamasar. 20% av när du anger koden "sova" i kassan. Shoppa loss vet' ja! :)
Levi fick 3 pyjamas:





Det var tomt på pyjamasfronten i strlk 74 som han nu faktiskt har. 68-74. Det står "walking baby" i många av dom kläderna, eller 9mån. Det är han ju inte riktigt.
Idag blir det iaf föräldragruppträff för den här duon. Ska in och väcka Levi nu så vi hinner iväg. Ha en fin dag! Bisous!


Helg osv.

Helgen var jättemysig. :) Tack så mkt alla inblandade :)
Per och jag shoppade loss i stan till Levi, det blev 4nya bodys, 1par byxor och 2 jackor. Den ena jackan fick vi av mamma, en söt vårjacka från Lindex. Den andra köpte vi själva på Åhlens, en softshell jacka. Och sen fick han till på köpet 2 nya fina mössor av moster Micca. Tack mamma och Micca! :)

Efter stan blev det korvgrillning hos förälrarna och Per hjälpte pappa lägga golv i sovrummet som dom renoverar. Sen åkte vi hem för att Per skulle göra vid sig innan han skulle ut på kvällen. Levi och jag avnjöt det goda sällskapet hos mina föräldrar ännu en gång och såg filmen Red - den nyaste som bla Bruce Willies är med i. Den var helt ok.

På söndagen åkte jag hem till mina föräldrars granne som har en hårsalong. Hon fixade och trixade med min ursäkt till hår och nu är det ljusare och alla slitna toppar är borta. Skönt! Det tog 5h (!) men nu är det gjort :) Köpte med mig kinamat hem och resten av kvällen tog vi det lugnt. Fixade lite här hemma, satte upp en lampa i svorummet, ändrade med rullgardinen som inte satt som den skulle, satt upp ett nyckelskåp mm.


Blev inga bra bilder på håret men här kan man se lite ändå.. väl? :/

Idag har jag, Christel och bebbahrna varit ute och gått. Dom var också här och hälsade på en liten stund innan dom skulle vidare till BVC.


Så gulligt, dom pratade med varandra idag :) Även om det bara lät "aaaah ohh aah!" så var det det finaste :)


Slappisarna

I eftermiddag kommer Per hem med vår nya tv - 50tum. Överdriv lite. Jag anser att vi inte ens behöver en ny tv men men :) Och tant Jenny kommer med och hälsar på :) Men nu vaknar Levi so I'm off! Bisous!


Lördag

Vi har haft det jättemysigt i stan och sen hemma hos föräldrarna och grillat körv. Nu slänger vi i oss lite mat ännu en gång innan vi beger oss ut på nästa äventyr.
 

Ha en fin lördag! Bisous!


BoBux Skor

Med tanke på skor! Har ni sett vilka fina skor dom har på BoBux?


Hur många fina skor i mjukt skinn som helst. Take a look-sie.
Bisous!


Förskolebesök

Började dagen med att besökt två förskolor - den ena här i byn, den andra där vi var på öppethus för ngn vecka sen - mest för att visa karlen då jag själv jobbat där :) Anledningen till besöket hos det sistnämnda var att den första förskolan var lite av en besvikelse.

1. Dom har en massa fina lokaler som dom inte utnyttjar, dessutom tråkigt inrett.
2. De flesta av pedagogerna var över 45år.
3. När jag frågade vad dom tänkte när det kom till det pedagogiska på småbarn fick jag till svar "Vi har rim och ramsor och samlingar där vi nämner barnen vid nam. Det är ju det man kan göra med dom små" - skojjar du eller?
4. Idrottsförskola kändes överdrivet - dom gjorde inte mycket mer när det kom till rörelse än vad barnen gör på andra förskolor.
5. Barnen sov alltid inne och alltid minst 1h om dom skulle sova - så om man har ett barn som bara behöver vila en 30min? Då är det kört. Jättedumt.

Men visst fanns där positiva saker med förskolan också - det ligger ju nära och bra. Och dom hade hemlagad mat varje dag, också super bra. Det vill man ju gärna.
Vi får se - det finns 2 andra förskolor till här i byn att titta på och sen kan man ju kolla runt på andra som ligger lite närmare iaf än den andra vi var och tittade på idag - aka den bästa förskolan i hela världen :)

Efter förskolebesöken åkte vi till Eko och handlade lite nödvändigheter samt lite o-nödvändigheter. Bla ett nyckelskåp, en soptunna till köket att sortera papper i, målarfärg till Levis rum (blev en slags... turkos/blå/grå-ish färg- påminner lite om den som är i reklamen till Lady från Jotun) mm.
Sen åkte vi utom Skopunkten där det blev 2 par nya skor till mamma-Malin och ett par nya skor till Levisaurien.


Alldeles för stora men hellre på det hållet :)

Sen handlades det till fredagsmyset - Tomas kom och hälsade på och vi lagade flygande Jakob. Gud vad gott det är :) Det har varit en mysig kväll, Levi har dock haft jätteont i magen en stund så det tog ett tag för honom att komma till ro nu ikväll. Han har varit så duktig och somnat mellan 18.30-19.30 hela veckan så jag ska inte klaga.
För tillfället är Per och Tomas uppe hos mina föräldrar och hämtar kött - pappa jagar så Tomas skulle köpa vilt av honom. Så nu insuper jag egentiden framför datorn och tvn till Men in Black. Längesen man såg den, väldigt rolig film.

Levi update:
Provade en ny smakis idag: Morot. Så nu äter han potatis, palsternacka, majs, havregröt, banan och morot :) Såhär söt var han förresten idag när mamma städade sovrummet. Han satt i sin säng och tränade/lekte med nallen/tittade sig i spegeln/kände på kudden - han är inte lätt att roa! Gäller att han har mkt att göra haha


Imorgon får vi se hur det blir; Per ska klippa sig tidigt på morgonen, jag ska plugga, vill inom stan, Per och Levi ska till Småland och sen ska Per ut på kvällen. Vad jag ska göra ... we will see. Bisous!


Fynd, babyskydd och trädgårdsfika

Igår vart det babyrytmik - det är så mysigt :) Vi var dock bara 4st så det gick fort att rytmika. Efter det satt vi oss och fikade en stund och tjabbade litta. Trevligt som vanligt :) Fyndade gjorde jag också! Dom sålde 2ndhand kläder och jag hittade ett par röda joggisar, en kortärmad body med sköldpaddor och en långarmad med en fisk på - allt gick på 30kr och var som nytt i stort sett. Jättefint. Så nu är Levis garderob påfylld :)

Efter det åkte jag och Christel inom stan för hon behövde fler dreggellappar - dom har billiga på Mix nu, 5st för 100kr. Annars brukar det ligga på ca 40kr/st.
Det var iaf bara en snabbvisit för sen hann jag precis hem innan mamma kom och hämtade upp oss. Vi körde inom babyproffsen då babyskyddet inte funkar som det ska - handtaget är isönder. Det går inte att bära Levi i det för då hade han tippat framlänges och det vill vi ICKE! Väntar på svar om hur dom ska göra men det är ju garanti kvar på den så dom får ju laga eller ge oss en ny.
Vi körde i vilket fall som och handlade och sen hängde vi hemma hos dom till pappa och Per kom hem. Dom tapetserade och mamma och jag busade med Levisaurisen. Det blev en lång kväll, kom inte hem förens hon var lite över 23.

Imorse var vi uppe med tuppen trots att vi inte hade ngt inbokat. Levi ville upp vid 7 och vad har jag att säga till om? :) Vi ringde och pratade med Christel och Theodor som bjöd in oss att fika ute i trädgården. Mysigt var det!











Tack för idag fina ni! :)

Vi begav oss hemåt lite över 15.00 och hann laga mat (tack för inköpet idag också Christel ;)) lagom till Per var hemma. Men innan vi åt fick Levi sin andra smakis för dagen; potatis, palsternacka och majs. Imorse fick han havregröt och banan. Allt han fått smaka går ner med glädje nu - han älskar mat min lilla gulle-knubbis.


Mummah!
Tränade också lite på att stå, som varje dag då han tycker det är jättekul :) Men tog nog det första kortet på det idag:

Stå stå stå :)

Imorgon är Per L E D I G! Efter att ha haft 1 ledig dag i hela Mars månad. Snacka om att det ska bli skönt med långhelg. Vi börjar dagen med att gå och kolla in idrottsförskolan här i byn. Då hänger Christel och Theodor också på :) Sen får vi se vad som händer med resten av dagen.

Fick f.ö dille på bildspelen så här kommer ett till - numera gymmas det även med benen i babygymmet:



Så! I bid thee all a good evening och hoppas att ni har det riktigt mysigt därhemma på andra sidan dataskärmarna. Bisous!


Glader?

Hur mår ni idag?


Sammanfattar Levis humör inom loppet av 3 min


Stan igår, finbesök idag

Vår - finally! Yes gddmnt! :)

Igår gjorde jag, Christel och Ida med bebbahr stan. Shoppade strumpor, och två par byxor till Levi samt en ny amningsbeh till mig. Vi fikade på Duvanders vilket inte var en hit, har inte varit där på år och då Ida var sugen på en macka där gick vi dit men ... neh. Där var dessutom svårt att komma fram med vagnen och pajen jag tog var inte god. Christel beställde en hetvägg - eller vad det nu heter - semla i mjölk? Den simmade runt i mjölken! Och nog om Duvanders dissen nu. Förutom det var hela besöket i stan jätte mysigt. :)
Efter stan hoppade vi av hos Christel och begav oss ut på en promenad, sa att vi skulle gå en 30min eller ngt då vi gått i stan i flera timmar men det blev 1½h och jag har träningsvärk nu! Vältränad kvinna :P

Idag fick vi besök av Anouk med Knodd. Trevligt som vanligt. :) Vi gick också en sväng men det blåste mindre storm och hungriga blev vi så vi gick nog den där 30min promenaden som skulle tagits igår ;) När vi kom tillbaka hit körde vi ännu en favorit i repris: pasta med pastasås. Tack för idag gurls! Levi fick present av Knodd med; 2 par fina jeans samt en body med snobben som inte användes längre. Vi tackar och tar emot :)







Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen, är så j-la sleten. Per kom hem närmare 8. Har ingen avlastning alls så mitt humör går lite upp och ner. Hoppas det blir bätte tills på fredag då hela familjen ska vara tillsammans precis heeeeeela dagen <3


Bisous!


Eko - o - o - o

Ja, dagen började med att vi begav oss till Eko. Nej nu ljög jag, gjorde ju en massa annat först såklart men det enda nämnvärda är väl att Levi fick smakis av havregröt (palsternackan går jättebra). Sen åkte vi till Eko! Jag, mamma, Levi och syster. Det shoppades loss lite där. Jag köpte: ansiktskräm, lite påfyllnads grejer till badrumsskåpet, en blomma till Levis rum, en lampa till hans rum, en dreggellapp med Mumin - jättesöt, roller till kläder, sköljmedel, toaborste, anti-halk krabbor till badkaret - och så fick Levi en krok av mamma med en apa på som han kan ha sen när han har en aldeles egen handduk i badrummet :) Och ja jag tyckte det var värt att nämna att jag köpte en ny toaborste - blå är den till på köpet :)

Vi åkte inom hos mina föräldrar och hängde där en stund, det bjöds på banan till Levi också. Gott :) Men jag vågade bara ge ett par tsk - som med havregröten till frukost. Ve och fasa - jag hade glömt ersättningen hemma, men som tur var tog Levi tutten efter lite trugande. Det han han inte gjort resten av dagen. Var helt till sig här nu ikväll efter ett försök och det gick knappt att lugna honom.
Iaf - väl hemma hängde vi upp gardiner som vi fick "låna" av mamma, turkosa - supersnyggt blev det i Levis rum. Jag kollade också upp färg och så på Eko, kommer inte kosta så mkt att måla om det lilla vi ska göra där inne (yes, tänkte renovera lite)- får tydligen inte måla alla väggarna för Per utan nu blir det 1-2 väggar bara som ska målas. Blev iaf jättefint med gardinerna och så hängde vi upp piratmobilen i fönstret med, den hängde i sovrummet ovanför hans säng innan men den sängen flyttas fram och tillbaka och han ligger aldrig där och tittar på den så nu pryder den fönstret så fint ist. :) Försökte ta kort men det gjorde ingen rättvisa alls.


Det stora svarta nere i hörnet är en lampa som ska upp.. ngn dag. :/

När Per kommit hem och middag intagits begav vi oss ut att gå en runda, så himla skönt väder vart det och nästa vindstilla. Vi gick ner till bilhandlaren och kollade in en Honda CRV, funderingar på en sån.. tydligen. Och sen handlade vi innan vi gick hem igen, tog en timme eller ngt. Sen dess har Levi varit på strålande humör - läs odräglig och otröstlig. Så det sabbade kvällsfikat lite haha - vi turades om att trösta/fika omvartannat. Stackars liten, han var så trött och så arg. Ville inte alls sova, till sist gick jag in och la mig med honom och satt på Bamses godnattvisor, det gick hem. Nu ligger han och snarkar där inne.

Imorgon blir det att göra stan osäker med Ida och kanske Christel och Theo. :) Bisous!

Dagens citat: Jag vill också ha en krullig gris!


Ett trött och sletet inlägg

Idag vart vi och hälsade på hos Mona och Jonas med kusiner :) Var där i stort sett hela dagen efter att ha besökt babyproffsen och inhandlat en ny MAM nappflaska ;)
Handlade på vägen hem och lagade till smarrig bakadpotatis till kvällsmat. Sen har vi softat här framför Körslaget. Var ju tvungen att se nu när Anouks mamma var med och sjöng och allt. Ringde ni och röstade?




Sa ju att det var trött och sletet :P Hoppas ni haft en fin lördagskväll! Bisous!


BVC

Började dagen med att introducera palsternacka/potatis. Gick inte hem, men det är bara att vara envis. Han får det imorgon igen :)

På BVC mätte min bebbeh 66.5cm och hela 8670g. En massa kärlek det :) Och han har varit så glad - hela dagen har han varit på strålande humör. Skrattat och busat - så tittar han på en sådär lite lurigt och vill att man ska skojja. Myyyyyyyyyyyys unge!
BM pratade också mycket om mat - do's och don'ts. Rätt intressant, visste en hel del men där var en del nytt. Hon tipsade också om att prova på mat med gluten i under tiden som barnet ammade för att forskning visar på att risken att få gluten senare minskar då. Och det vill man ju helst undvika om man kan. Så jag köpte hem en havregröt, som bara innehåller lite gluten, till honom som vi ska bjussa på i helgen. Får se om han tycker om det. Eller kanske i början av nästa vecka, får se hur det går med palsternackan :) Och så sa hon att jag gärna fick ge rån, vilket låter spännande - jupp - traggig nybörjarmamma all the way. Sluta läs om ni vill.

Måste f.ö berätta att vi träffade en gammal klasskompis på BVC. Eller ja, parallellklassen gick han i om vi ska vara nogranna. Han har två barn nu och byggt hus. Helt galet vad vuxna vi är :)
Och när vi pratar om att träffa folk - träffade en tjej som jag jobbat på förskola med häromdagen, hon yttrade "Åh är detta ditt underverk, vad är han nu? 6månader?" haha. Njeah.. Iaf!

Well, efter BVC blev det då ingen nappflaska. Jag pratade med BVC och fick se i kommentarerna (yes, din Maria :)) att det inte skulle spela ngn roll med vilken nappflaska man har efter 4mån då ungarna sitter så pass mkt upp att luften ändå kommer ut som den ska. Så varför lägga så mycket på en nappflaska? Hur bra den än må vara. Så jag stack till Maxi ist, för att fynda en vanligt hederlig MAM eller Esska (som Anna sa att hon använder och ska fungera bra :)) - men sen stod jag där och kunde inte lista ut varkens Bu eller Bä om Esska flaskorna. Dom verkar inte vara åldersanpassade? Och MAM flaskorna - jag har ju en vanlig MAM också utan ventil i botten som jag tänkte köra på och då kunde jag ju köpa en lika dan - dom fanns bara med ventil. Tanken slog mig iaf att man borde köra på samma typ av nappflaska så han inte ratar den ena och man köpt den helt i onödan. Det får nog bli en MAM ngnannanstanns en annan dag men en till flaska måste jag iaf ha. God!

Ikväll har vi sett The Backup Plan - hysteriskt kul film med J-Lo. Hon blir inseminerad, och hittar förstås den rätta när hon får reda på att hon blivit gravid. Tom. Per tyckte att den var kul :)
Imorgon ska min kära sambo iväg och jobba igen, som vanligt, och jag, bebis, syster och systerson sticker och hälsar på moster med familj. Kul :) Ha en fin kväll! Bisous!


Levi goes Lipfish






B i s o u s !


Nappflaskor och Vårvinter

Ja det kan man väl säga att det är. På tv imorse idag sa dom att nu är våren här - officiellt. Alltså det har legat över 0strecket 7 dagar i rad (om jag inte har fel för mig). Christel och jag var ute och gick imorse - trots storm och hagel. Och lagom tills man kommit hem, ja då snöar det! Hejja våren.

Ida dök upp vid 13.30 och Annika runt 14.00 - vi fikade på semlor som Ida hade tagit med sig och kex och cider som jag bjöd på. Fick fina blommor av Annika, tulpaner i påskfärger. Det gillar vi! Hade en trevlig liten gathering men Levi sov igenom det mesta. Han somnade hos Ida och där låg han visst bra :)

Vi har ikväll ätit dinner of the week! Lax i ugnen med wokgrönsaker/ris och creme fraiche med saffran och tomat. Det är så jag dregglar lite nu bara jag tänker på det så gott det var :P Annars har det inte hänt så mkt, Levi har badat, vi har tvslöat och nu är det dags för en dusch innan bingen.

Imorgon är det BVC! Så spännande att se hur stor min lill-bus har blivit. :) Ska också dyka inom Babyproffsen och köpa en nappflaska a la Dr Brown som rekomenderats av Anouk och en annan ur babyrytmikgruppen. Så ja - jag slår till på en sån. Håller på att bli galen på MAM nappflaskorna med monterbar botten - dom läcker. Häromdagen efter 6e försöket ville jag slänga den på golvet och hoppa på den så galen jag blev. Och Levi sitter i babysittern och skriker och vill ha mat. J-la flaskor. För er som inte är hypade på nappflaskor så är det så att både MAM och den här Dr Brown flaskan gör att bebisen inte sväljer så mycket luft, men Dr Brown flaskan är betydligt enklare att sätta ihop. 
                                        
               
Nappflaskorna i fråga. Överst:  Dr Brown och Nedan: MAM, den gröna med ventil i botten använder jag
                                                          
Det finns andra saker här i världen att gå och reta sig på än nappflaskor jag vill därför ha en bra så jag kan hitta ngt annat att reta mig på. :)
Dags att hänga tvätt och sen slänga sig i duschen. Bisous!


Framsteg

Levi tyckte att nu när han var så stor så att han fyllat hela 4månader - då är man ingen bebis längre. Framsteg sista veckan:
1. Det går nu ner 2st kuber med smakisar och han blir irriterad när det tar slut, GOTT!
2. Han kan suga på pipen i pipmuggen, iaf 5ggr av 10. Väldigt kul!
3. Han sitter jättestabilt, behöver fortf. hjälp dock för tappar han koncentrationen så tippar han åt sidan.
4. Han kan stå i ca 30sek-1min när man bara håller honom i händerna.
5. Han testar sin röst, och testar och testar - skriker skulle jag vilja säga. Skriker/sjunger i ren glädje av att det kommer så höga ljud ur munnen på honom. Jättekul att lyssna på :) Så länge han inte använder den rösten och skriker ÅT mig så är det bra :)

En sprillans ny Levi

Idag vart det babyrytmik och nu lägger jag oron över maracasen bakom mig för han tyckte det var helt ok idag också :) Vi var en grupp som fikade ihop efter rytmiken (ingen kaka den ggn) och efter det begav vi oss hemåt och in till kära grannen som bjussade på mer fika (då blev det en kaka :P). Kollade in hennes lya som är jättefin! Mycket fräshare kök än oss - vårt - för er som inte sett - är brunt och därav väldigt mörkt. Men vi har ju inte renoverat det än, det blir antingen denna eller nästa sommar, vi får se :)
Iaf! Jättetrevligt var det och vi fastnade där tills kl blev 16.00 - då gick vi in och gjorde vid maten. Levi fick sina smakisar för dagen och vart nöjd som bara den. Somnade i sittern när vi sen åt mat så det var lugn och ro :)

Nu ikväll har jag städat av golven och röjt lite i köket. Får besök imorgon av Ida, Annika och kanske Christel. Jag och Chrisse ska iaf ut och gå först - håll tummarna för fint väder pls! Jag har även gått och varit sugen på att besöka babyproffsen en runda... vet inte om jag hinner med det innan tjejerna kommer imorgon.. å så måste jag handla men det tar jag under promenaden :)
Bisous!

Levi 4 månader och Ida 28 år

Idag fyller Levi 4 månader, hipp hipp Hurra Hurra Hurra Hurra! <3
Ida fyller dessutom 28år idag så en Massa grattis till henne också! :)

Vi vart ute och gick idag, dagen till ära. Med vår kära granne Elina med bebis Moa. Supertrevlig tjej det där, eller ja, båda två såklart :) Vi gick i ca 1½h innan vi landade i min lya med fika :) Måste ju väga upp kalorierna.
Imorgon beger vi oss till babyrytmiken, vilket innebär - gå upp i ottan, alltid lika kul - NOT! Men det är värt det när man väl är där tycker jag. Fina Christel skulle hoppa, vilket jag tycker är jättesynd men vi får försöka klara oss ändå.

Per har fått ta hand om Levi nu en timme ikväll så att jag hunnit plugga lite. Dom sprang ut och in ur rummet 4-5 ggr men jag hann ändå med en hel del- skönt. Läser nu kursen Kommunikation, den är mindre rolig när det kommer till arbetsuppgifterna men det är definitvt en tänkvärd kurs.

Skulle precis till att se The Mentalist men till min stora besvikelse var det inte ikväll! Missade helt att det var säsongsavslut förra veckan! Trist.
Levi somnade precis i Pers famn, han blev så glad - gulle. "Han har inte somnat hos mig på månader" - hade jag inte ens tänkt på.

Men nu ska jag se nya avsnittet av Family Guy innan jag hänger tvätt. Whoopdidoo! Bisous!

P.S Ni som har barn 0-6månader - gå in här och få en gratis napp från MAM hemskickad :)


En måndag i lugnets tecken


Yay! Skogsmaskiner! (och ja, det är alltid mycket skit på vårt tvbord)

Vi har tittat på tv ikväll - Top Model och sen En unge i minuten, måndagskvällar är tvkväll. Förutom för Levi som bara ville titta på skogsmaskiner på youtube :)

Idag har Ida varit på besök. Trevligt som vanligt :)


Vad skriver du för sms?

Vi bara tjabbade skit och hängde litta. En dag i lugnets tecken. Har inte ansträngt mig mer än att köra en runda tvätt, diskmaskinen, dammsugit och lagat mat. Lagom för en måndag skulle jag vilja påstå :) På Levis schema stod: ligga nakenfis, bada, leka med ida, skratta när vi busade, ätit en hel "istärning" med potatis/majs, tittat på skogsmaskiner på youtube, gymmat mm. Så ni vet :) Bisous!


Öppethus på förskolan

Idag var det öppet hus på förskolan där jag jobbade tidigare - jobbar kvar i samma ekonomiska förening men på ett nyöppnat ställe. Jag äääälskar den äldre förskolan, tankarna surrar vart man själv ska placera Levi då jag kör förbi denna förskolan varje dag ändå. Vi får se.. tror jag ska sätta upp honom i kö där iaf, det kan ju inte skada. Och så sätta upp honom i kö till en förskola här i närheten som jag också gillar. Tror jag.

Kära Anouk med Knodd och Karl hängde på vilket var jättetrevligt :) Dom funderar skarpt på att sätta Knodd där vilket jag tycker är jätteroligt :) Underbara pedagoger arbetar där med så Knodd kommer kunna sy, sticka, räkna, skriva, måla, bygga bilar, flyga flygplan innan hon är 2år!... neh, ok, inte riktigt men dom är väldigt duktiga iaf ;) Vi åkte sen ut till förskolan där jag är placerad och kollade läget där också en sväng men där var inte öppethus för förskolan - dock för skolan så det bjussades på grillad viltkorv och saft. Gott, men jag fick hoppa :)

Väl hemma spenderades resten av dagen hos min familj. Per var också där (han var inte hemma från jobbet förens 23.30 igår så han jobbade inte idag trots allt) och syster och systerson, vi bjöds på middag och hade jättetrevligt. Per och Pappa gick upp på vinden (vilket är ett helt företag med tanke på att vindsluckan är placerad i Trappen! Min Mamma brukar säga att det är ju klart att det är en karl som designat det :)). Dom hämtade ner en massa påsar med gamla leksaker - det var som julafton! Speciellt för systersonen som fick ner en massa lego, duplo, mecano mm. och hade the time of his life. Jag och Micca gick igenom en massa gamla påsar med våra leksaker; myyyycket dockor och barbie kan jag säga. Lite hästar med. Typiskt va? :) Det var jätteroligt iaf. Vi kastade 2 sopsäckar fulla och sparade 2.

Det var en fullspäckad och väldigt rolig dag skulle jag vilja påstå. Men nu är man helt slut så det blir bingen för oss. Imorgon kommer Ida på besök. :) Bisous!

Galet

Vad sleten man blir när bebbehn är i sitt esse. När pappa Per jobbar på jobbet 21dagar i rad och jag då jobbar motsvarande dagar i rad hemma utan avlastning. När då studierna blir lidande och hemmet likaså. När folk i största allmänhet är en skrämselfaktor för lilla bebbehn som bara tillåter andra att kela och prata med honom när det passar honom. Han får dessutom rage ett par ggr om dagen och drar ihop sig och skriker i falsett, trodde först att han hade ont i magen, stackars bebis, men så är inte fallet har jag märkt. Han är bara arg. 
Så här kommer ett ganska halvdant inlägg med lite rambling:

Var på promenad med Christel och Theo idag. Superskönt väder (innan det blev helt galet väder, vi hade tur)! Vi gick ganska långt faktiskt, runt en timme - pratade graviditeten och förlossning vilket var riktigt roligt. Våra förlossningar och graviditeter var rätt lika kom vi fram till :) På vägen hem gick vi inom konsum och handlade till fredagsmyset.
När Per kom hem lagade han en riktigt god middag och sen dess har vi chillat i soffan. Levi somnade runt 21.30 och efter det här dimper vi med i säng.

Smakisar med potatis idag gick mkt bättre. Avbröt amningen när han var nästintill färdig och då gick det ner - päror med lite olja och bröstmjölk. Det var inga jättearga miner iheller mer: vad sysslar du med miner. Imorgon avancerar vi till potatis med majs, fuskade och köpte faktiskt på burk då jag inte orkar ställa mig och göra smakisar på detta om det inte heller uppskattas. Vi får väl se - det är ju lite sötare med majs så det borde gå ner lättare :) Får frysa in det i istärningar för visst kan man väl göra det med färdig burkmat också?

Hoppas ni har haft en fin fredag! <3
Bisous!


Finbesök

Idag var en regning och tråkig idag,... om vi inte hade fått så trevligt besök det vill säga :) Anouk med Knodd kom och hälsade på och som vanligt skiner dom upp vilket dassigt väder som helst ;)
Det bjussades på baguetter och ännu mer cupcakes. Får nog låta bli att göra mer frosting.. its my downfall. Skulle kunna äta det med sked!

Jättetrevligt var det iaf :) Tack för gott sällskap. Levi å andra sidan har väl varit mindre gott sällskap idag faktiskt. Ingen höjdare.. gnällig och trött och vill sova men ändå inte. Lite ont i magen på det så har vi ett bra recept på en grinig bebbeh. Men han är ändå mitt hjärta.


Fina ungar

Älskar dig min fina fina unge <3

Nu ikväll kom Pers föräldrar på besök. Fick en jättefin vårig blomma, tackar hjärtligt, och Levi fick mysa med sina farföräldrar. :) Jag och Per mådde dock sådär haha. Båda blev dåliga i magen av maten vi åt, nedrans också... när vi väl slog till på att vara nyttiga och äta fisk. Men så kan det vara.
Badstolen har också invigts idag f.ö. :) Känner att han fortf. är lite liten för att sitta i den men ge det ngn vecka till så blir det super. Per satt i badet med honom och han tyckte det var jättekul :) Levi då alltså... fast ja det tyckte ju Per med såklart :P Lite omständigare att ta ur honom och sen bada honom men det är det värt. Han satt och plaskade och lekte med de små plopparna på stolen och hade the time of his life. Vi följde säkerhetsanvisningarna när det kom till hur mkt vatten man fick ha men nästa gång ska vi nog ha i lite mer vatten, vi sitter ju med och håller honom hela tiden så det ska gå bra.

Nu är jag iaf helt slut i rutan. Imorgon är det fredagspromenix med Christel och Theo, funderar på att flörta med henne och fråga om dom ska handla ngt med oss imorgon annars ska jag och Levi bege oss iväg på egen hand. Fast det är som jag sitter och tänker nu, kommer säkert vara så lat efter promenaden imorgon att det inte blir ngt av varkens det ena eller det andra. Och vi får väl hoppas att det blir bättre väder än vad det varit idag annars blir det kanske inte ens en promenad. Vart tog våren vägen gddamnit!?
Bisous!


Smakisar - followup

Igår efter vilan fick han i sig en liten smakis, det föll inte i smaken kan man ju säga. Frynte gjorde han. Idag var det ännu värre - då provade vi ge honom ca 1h efter att han ätit vilket också är helt fel.. haha. Han var jättearg för att jag gav honom ngt så äckligt och skulle nog kunna tänka sig lite mer "vanlig mat" ist nu när vi ändå åt ngt. Så nej, det kommer bli smakisar efter maten, direkt efter maten, i fortsättningen. Och så hoppas vi bara på att han inte somnar. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på när man ska börja ge smakisarna, alltså... vilken tid på dygnet, i samband med mat, efter/innan, när som under dagen. Hur gör ni andra?

Hittade en sida där man kan få lite inspiration till lite olika puréer/hemmagjord barnmat om fantasin tryter här.
Jag gjorde så ikväll att jag bara kokte och mixade ihop potatis som jag sedan frös in i dom praktiska kuberna beställda från barniallt.se som kom idag :). Det blev ju dock väldigt segt, lite som klister :/ men tanken är ju såklart att spä ut det med bröstmjölk när jag tar upp det och kanske också lite olja? Hade dock bara bröstmjölk i det lilla han fick smaka idag. Ni som gör egen barnmat - olja: Yes? No?

- Vi har iaf varit på babyrytmik idag. Jobbigt att gå upp tidigt 2dgr på rad!! Jag är helt slut och ska dimpa i säng efter detta inlägget tänkte jag. Levi sover sen kl 20.00 - åt redan kl 18.00 så han ska väl ha mat mitt i natten nu. Helt värt det dock för han var så trött och gnällig. Lyckades somna honom i sin egen säng ikväll. Han sover ju alltid i sin egen säng men han somnar på lite olika sätt; hos mig, i vår säng, i soffan mm. Har varit dålig på vanor då han har lite olika behov på kvällen, ibland vill han mysa, ibland vill han vara nära men inte i famnen, ibland i famnen, ibland somnar han bättre hos Per mm. Ska försöka somna honom i sin egen säng nu i den mån jag kan. Har gått 3 dgr nu på kort tid så - go Levi! :)
Iaf! Om jag kunde hålla mig till ämnet så hade jag berättat att barngruppen utökat massor och vi var dubbla antalet idag. Ida från föräldrautb, föräldragruppen och me&i partyt har nu också anslutit sig till babyrytmikgruppen. :) Visade sig att hon jobbat med Christel sen tidigare! En annan tjej som hon också kände dök upp på rytmiken med; Sara. Denna damen visade det sig hade jag också träffat bara veckorna innan på det första me&i partyt hos Helena och hon känner dessutom min kära granne som vi så snopet träffade på rytmiken förra veckan haha. Var tvungen att dra det för det är ironiskt hur liten denna staden är ibland. :)

Efter rytmiken och fikan där (Levi var inte rädd för maracasen denna gången, duktig påg) så var Christel här på fika. Bjöd på cupcakes... asså... vi tryckte i oss 4 var (!!!). Två fikor alltså och alldeles för många kakor senare..(undrar just varför jag hade gått upp 0.5kg på vågen ist för ner...) Blev det kväll och smakis och nu somnade liten för en stund sedan och denna mamman ska göra detsamma alldeles strax. Imon kommer fina Anouk och Knodd på besök - Yay! :)


Det är en cupcake om ni nu inte ser vad det är, dålig fotograf..

Pojkarna

Theo smyg-skrattade för första gången :)

Mammas älskade rytmik-bebis :)

Vill skicka en kram till min modiga systerson som igår fick åka in till akuten med ambulans till följd av andningssvårigheter av krupp. Älskade lille man <3 Allt är bra nu tack och lov.
Bisous!


Smakisar!

Första smakportionen:


Potatispuré med bröstmjölk

Såhär såg Levi ut tills han fick flaskan - potatispuré i munnen... Jättearg

Och såhär nöjd när han fick flaskan

Oooooch såhär ser han ut nu. Däckad. Helt slut. Borta. Over and out. 

Jag sitter och hoppas på att han ska vakna och vilja smaka lite av en, numera kall potatispuré...


Föräldragruppträff

Jag måste ge kudos till vår lilla grupp. Supertrevliga tjejer är det :) Vi pratade sömn, mat, provade på massage mm. Väldigt mysigt tyckte Levi :) Pratade med en av tjejerna där om att vi skulle dra ihop gruppen och träffas även utanför BVCs trygga dörrar. Skulle höra med de andra nästa gång :)
Fick också recept utskriven på mini-derm till lillprinsen som är ganska så torr bitvis - kunde utvecklas till eksem sa barnmorskan så vi gick till apoteket och hämtade ut det nu i eftermiddags. Jag hade hållt det under kontroll eftersom vi är duktiga på att smörja med olja varje dag men det hjälper inte mkt.


Såhär söt var lille man inför föräldragruppträffen. Han gjorde f.ö sitt "kräk och hej" inför alla som förra gången, varför bryta en fin tradition? :)

Ja, när vi kom hem så gick vi inom lite snabbt för att Levi behövde mat sen gav vi oss ut igen. Skulle ju till apoteket och köpa ut minidermen samt minifom. Christel följde med på promenaden, det bjöds även på goda semlor hemma hos henne sen :) Satt ute i trädgården men det var bara en snabbis då det faktiskt blåste ganska kallt trots det fina vädret :/ Tack för fikan och det trevliga sällskapet!


Fram med sneakersen, its spring!

Barnvagnsrally i Chrisses trädgård

Mamma.. lägg undan din j-la kamera...

Seriously!

Theo-sovaren

När jag kom hem hade den här fina mössan beställd från Liberoklubben landat i brevlådan:

Mössa i blå fleece, strlk 2år

Skulle egentligen ha börjat städa undan här inför besök imorgon, det var meningen att ett par arbetskollegor skulle komma men pga sjukdom blir det tyvärr inställt :( Ist ska jag nu börja fixa med maten, både till oss och Levi - lille man ska få smaka sin första pära ikväll är det tänkt! Youpi! :P
Bisous!


Pumpa

Ja, musklerna då ;) Här är lite foto från gymmet igår:









Vi var bara hemma och tog det lugnt igår. Det passade bra då Levi nu är mindre rolig under större delar av dagen. Utvecklingssprång skulle jag tro. Han fyllde hela 16v igår - men inte 4månader förrens på tisdag nästa vecka. -.- Vet inte hur man ska räkna egentligen.
Han hade dessutom ont i magen igår, iaf ett par ggr, det var synd om honom - speciellt eftersom jag hade ätit lite choklad så det var mitt fel.. :/ Han tål i stort sett inte ngt chokladintag alls, vilket är ett stort problem för mig, trots att jag är duktig för det mesta.

Iaf, när Per kom hem gick vi och handlade och slängde skräp och pantade flaskor mm. Duktigt av oss :) Efter det blev det middag och sen bakade jag muffins med trädgårdsbär. Dom blev väldigt goda - men lite väl syrligt med vinbären... det löser sig nog då jag ska toppa dom med blåfrosting och strössel ;)
Så det blev ju såklart fika till en riktig tvkväll med då det var topmodel och en unge i minuten - som jag grät/våndades/krystade med dom!

Dagen innehåller;
Föräldragruppsträff
Städa här hemma då ett par av arbetskamraterna kommer på besök imorgon
Troligtvis Levis första smakis på potatis - beroende på vad det blir till middag :P
Mys!

Bisous!


Min bebbeh är Blyg

I går vart vi hos mina föräldrar. Per jobbade så jag åkte dit under dagen och hängde lite, vi gjorde inte mycket nämnvärt förrens på kvällen. Per dök upp runt 17.00 och då blev det grillning. Fy attans, vad gott det var :) Vi åkte hem i tid då Levi var trött och sur och Per skulle ändå iväg och jobba idag.
När vi kom hem blev det mys i soffan, Levi mös inte direkt, han var fortf. sur och vill inte sova så kl 22.00 la sig hela familjen. Mamma Malin ngt irriterad över att bebbehn inte vill i säng tidigare men det var lönlöst.

Idag var vi också hemma hos mina föräldrar, jag och Levi iaf. Han har blivit så blyg lilla hjärtat! Han hade vilat idag och blev helt till sig när min syster kom och tog honom, iofs blev han rädd för ett högt ljud men det märktes tydligt hur blyg han var. Likadant igår faktiskt, då gav jag honom till mamma när jag skulle in till grannen och hämta en bilbarnstol och en gåstol vi köpt av dom. Jag var borta 5min och han hade blivit ledsen och inte verkat känna igen sig. Era 4mån, var dom ngt främmade? Det som är lite udda här är ju att Levi träffar både min syster och mina föräldrar massor..

Vi tog oss hem runt 16 snåret och lagade tacos till middag. Också väldigt gott, längesedan det åts här hemma. Efter det fick vi ett ryck och började röja här hemma. Det tvättades och dammades och möblerades om. Så fint har vi fått det i storarummet! Visst, jag kommer säkert ändra om ett par ggr till innan jag blir helt nöjd men det är verkligen ett steg i rätt riktning :) Vi har fått mer plats då bordet åkte ut och tvbänken byttes ut mot en med glasdörrar, en lite högre då. Snart kommer ju Levi ränna rundor i sin gåstol här och då tyckte jag att det behövdes lite mer plats, sen gör det ju absolut inget om allt spännande med knappar på är bakom glas ;) Im a happy camper.

Imorgon står inget särskilt på schemat. Funderar på att gå en promenad iaf. Jag har tydligen gått upp 0.5kg, inte för att det är mycket men det är åt helt fel håll på vågen! Ställde mig nämligen på detta gudsförbjudna föremål för att kolla vad Levi väger - på ett ungefär. Han är uppe i runda 8.4kg. Duktig påg! :D Mätte honom också igår och kom fram till att han åtminstonde är en 66cm. Vi får väl se hos BVC den 18e då det är dags för 4månaderskontrollen.


Levi ca 1mån

Bisous!


Min bil

Min bil har gått många mil. En liten Renault Clio -91, lite stryk har den fått under åren:

  • Fläktarna funkar bara när dom vill - oftast inte
  • Vindrutetorkaren baktill funkar inte
  • Spolarmunstyckena sprutar, men inte på rutan. Dom slutar dessutom inte spruta utan går och går tills det tar slut, och lite till
  • Man kan se hur mycket bensin det är i tanken, men bara om man har bilen igång och står stilla och trycker på bromsen
  • Jag har en hammare under förarsätet då man ibland får ta fram den och slå på startmotorn för att kunna få igång bilen
  • Varvtal, vad?
  • Oljetempgivaren... jo den finns där men den har nog inte fungerat sen jag fick bilen, eller jo! Ibland får man igång den om man slår på instrumentbrädan
  • Stolsvärmen funkar inte
  • Bakrutevärmen funkar inte

Sa jag att den var rostig? Men den tar mig dit jag vill och den gick dessutom igenom besiktningen, utan anmärkning ;)


Ett nytt trick i boken

Glömde ju skriva igår att Levi lärt sig något nytt igen :)
Han kan nu ligga på rygg och lyfta rumpan. w00t! Haha. Även om det är sporadiskt och inte alls med flit så lyfts den lilla rumpan från golvet, go you Levi!

Detta kom igår och det var inte många dagar sedan han lärde sig att rulla över från rygg till sidan.


Nybebis
Har varit ute på den traditionella fredagspromenaden med Christel och Theo idag. När vi kom hem behövde vi mat, vi röjde lite i köket och sovrummet men sen vart vi helt slut i rutan både jag och lillskrutt. Så vi gick och la oss att vila en stund - vaknade nu, 2h senare. Nu känner man sig väl utvilad för den livade fredagskvällen som innehåller... ja just det, ingenting. :) Mys med familjen. Bisous!

 

 


Me&I again

Ååååh fina kläder har dom :) Men jag blev lite snuvad på konfekten - ingen suprisepåse och inget nytt i kollektionen sen sist. Det kommer inte förrens i slutet av månaden. Men det blev den här söta jumpsuiten iaf:


Choo Choo Trains Jumpsuit

Och det var jättetrevligt, verkligen :) Superkul att träffa alla och god fika till på köpet ;) Tack för en trevlig kväll Maria! Snopen blev jag när dessutom Ida från föräldrautbildningen och föräldragruppen dök upp, its a small world after all :P

När jag kom hem nu så vart Levi vaken, Per hävdade att han skrikit i 1½h - jag hävdar att han överdriver. Det tog honom en stund att komma till ro men nu sover han så gott så gott :) Älskade lilla unge <3 Helt otroligt att man kan sakna dom bara de 4h jag var borta.

Jenny var f.ö här på besök innan idag - glömde jag nämna. Tack för idag Tant Penny! :)

Jag har shoppat lite på nätet med idag på Barniallt.se;

Kuber för smakisar

Badstol

Badtermometer

Jag såg en sån badstol på internet för ett tag sedan och tycker att dom verkar sjuuuukt bra. Ser massor fram emot att den kommer nu så att jag och Levi kan plaska i badkaret, han sitter ju inte jättestabilt men det är bara att bunkra upp med handdukar runtom sen kommer han sitta som en prins i den :) Och jag har dissat badtermometrar innan men ska man nu ösa upp vatten i ett helt badkar och så så vill jag nog ha koll på temperaturen däri (oavsett om jag är där i eller inte). Och dessutom kanske asa med mig den till stranden i sommar då jag vill veta hur kallt/varmt det är i havet. Vi får väl se hur pass bra den håller. Söt var den iaf och inte särskilt dyr.
Smakis-burkarna tycker jag verkar väldans praktiskt också - har ju sett andra, och hört, som fryser in i iskuber - kommer också köra på det - väldigt smart flickor! :) Men dessa var också lite praktiska tycker jag, och lätt att ta med sig. :)

Men nu är jag jättetrött! Imorgon blir det promenix med Christel och bebbahrna. Vet inte vad mer fredagen innehåller förutom en lugn kväll då Per nu tagit sig an jobb 2 helger på raken. Ensamstående på prov... :/ Hoppas ni haft en fin torsdag och får en ännu bättre fredag! Bisous!


Babyrytmik

Idag åkte vi iväg på babyrytmik, jag och Christel med bebisar då - såklart. Det var en urbota dum tid för båda våra bebisar som brukar sova vid den tiden. Men det var rätt kul.
Levi uppskattade "kittla" leken, "flygplanet" och "löven" (ett täcke som man fladdrar ovanför huvudet på dom som avslappning. Han gillade inte "babyband" låten (väldigt söt låt f.ö) där man skulle spela med maracas, stackars liten blev så rädd :( Han tycker inte om höga ljud, eller plötsliga ljud... eller rörelser. Han är lite känslig helt enkelt.. :) Theodor hade fullt upp med att titta på mig och Levi - och Levi hade fullt upp med att titta på Christel och Theodor. :)

En jätte coincidence var att min granne var där, jag kände inte igen henne då jag bara sett henne på avstånd men hon fick en bebis ett par dagar innan jul och när vi började prata så kom vi fram till att vi bodde grannar. Haha, hur stor är sannolikheten? Vill då påpeka att babyrytmiken hålls i stan så det är inte runt hörnet. Det var jätteroligt iaf, väldigt trevlig tjej.

När vi kommit hem hann vi vila lite och mysa en stund innan Ida hämtade upp oss. Vi begav oss hem till Annette, en gemensam vän som precis köpt hus. Superfint! Ett sånt hus hade jag med kunnat tänka mig. Lagom stort, insynsskyddat, stor balkong på andra våningen, stor trädgård, jättefint kök, stor källare mm. Riktigt kap! Men det dröjer för vår del innan det blir hus, vi orkar inte riktigt med det nu och inte har vi råd heller :) Det är dyrt att vara mammaledig ... speciellt om man ska ränna på me&i party hela tiden.. som imorgon hemma hos Maria ;)


Homeboys

Har haft finbesök idag av Christel och Theo. Vi har kommit fram till att vi kommer ses hela veckan haha. Så är det när man bor nära varandra, har lite och göra och så såklart att hon är sjukt trevligt sällskap ;)

Vi mest slappade bort dagen, Christel försökte lära sig virka - det var väl det enda produktiva som skedde haha. Bjussar på ett par pix:


Suuuuup...

The homeboys

Imorgon är det babyrytmik på schemat, första gången, och om det hinns med efter det beger jag och Ida oss ut på äventyr för att leta upp Nettans hus. :) Ska bli trevligt. Någon som kan säga mig ungefär hur långt ett babyrytmikpass är? Har hört allt från 1-3h.
 Hörs imon! :) Bisous!


RSS 2.0