Målarmys!

Idag hade jag öppningen och efter 6 lediga dagar var det svårt att masa sig upp imorse. För att inte tala om hur trött jag är nu. Ojvoj. Så det blev en slappedag. Efter att ha hämtat upp Levi så åkte vi hem och mysade. Vi målade, ritade, busade och badade lillpruttarn. När pappa Per kom hem gjorde han pannkakor och Panda var också här på middag. Trevligt! As I write är Per och nattar Levi och jag har placerat my bum i soffan där den kommer vara resten av kvällen. Här bjuds på lite bilder på min lilla konstnär, håll till godo!


Konstverket är uppe på kylskåpet för alla besökare att beundra :)


Påskfirande del 2

Idag firades det med min sida släkten :) Vi åt smarrig laxmiddag med vitchokladpannacotta till efterätt. Vi letade ägg i trädgården vilket inte var helt lätt då påskharen varit lite snurrig och lämnat lappar lite här och var. Tur Lion hade en karta att gå efter! ;) Och så har vi provat på mammas hemmagjorda Lemoncello som blev lite glömd men fram kom den tillslut! Tack för en trevlig eftermiddag! <3


Nu är det slut på påskfirandet för vår del iår. Glad påsk! :)


Påskfirande del 1

Idag firades påsk med pers sida släkten. Vi letade påskägg och åt gott, för gott skulle jag tro :) Levi busade och var på sitt bästa humör från det att han fick mat i magen tills dess att vi skulle gå hem. Så det var lyckat :) Lita pix:
Glad Påsk!
PS. Ställer ni er frågande till strumporna så var det för det var så in i bombens kallt och Levi hade hål i bodysuiten där man knäpper upp den så det blåste ju rätt in och jag försökte göra mitt bästa för att skydda honom från kylan och så blev det bara så. Man tar vad man har ;)


Mammaträff

Lina bjöd hem på mammaträff och det var SÅ trevligt att träffa alla, med barn, igen. Det var allt för längesedan men så blir det ju när vi jobbar/pluggar:

Barnen fick också pyssla, dom fick varsin tavla att måla av Sara och det blev många fina bilder men dom lägger vi inte upp här. Tack för idag tjejer <3


RSS 2.0