Bye bye, baby

Jag kommer inte längre fortsätta blogga på denna sidan. Denna bloggen gjorde jag till Levi och ska nu skriva ut som bok för alla minnens skull. Sista inlägget skrev jag bara som ett avslut, tyckte det var mer passande än ett innehållslöst inlägg från i sommras :) Men jag kommer fortsätta blogga, denna gången för lillasysters skull. Vill att hon också ska få en sånhär bok att titta i en dag. Ni får gärna följa oss om ni vill, hör av er till mig via mail eller annat så får ni den nya adressen när den kommer igång.

Jag älskar denna bloggen, det är underbart att se hur min lilla kärlek har växt från bebis till nu och det var poängen med detta från början. Nu börjar ett nytt kapitel som jag också ser fram emot :)
 

2år och storebror

I torsdags fyllde vår älskade lille kille 2år. Han fick bilar i massor! Stora och små. Han firades med dunder och brak både på sin dag och i helgen då släkt och vänner var här. Underbara unge, han ska dessutom bli storebror snart. Den 10e januari väntar vi tillskott :) Det ser ut att kunna bli en liten tös.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack alla som var med och firade (på ett eller annat sätt) vår Levi <3
 

RSS 2.0