Mamma

Firade mamma igår, kom dit och blev bjudna på fika. Mormor var med där. Efter ett par timmar kom Micca också och sen blev det middag, grillat. Supersmarrigt som vanligt :) Grattis lilla mamma :) Det blev ett presentkort på bowlinghallen så hon och pappa kan gå ut och bowla och sen äta lite mat. Mys.


Såhär ska det se ut va? Morföräldrarna leker med barnbarnen ;)

Idag var vi ute och gick en liten promenad. Gick bort och hälsade på Jossan som är jättegravid :P Hon försökte vila och så kommer vi och stör. Men trevligt var det.  Och såhär fina blommor såg vi på vägen.



Skulle gå inom affären på vägen hem men då knorrade Levi så mkt att det hade inte blivit kul, vi struntade i det och gick hem ist. Han fick lite gröt och mango och sen ordnade det sig. :) Vet ni? Han har fått tänder idag! Lilla killen blev plötsligt så stor!! Helt galet. Han drar med tänderna på skeden nu när han äter :P

Men vi får höras sen, Levi vaknar. Bisous! 


Kommentarer
Postat av: anna

Ser framemot att se hans tänder på torsdag :) Här hemma har tand nr 5 tittat fram och 6 o 7 är påväg :)

2011-04-04 @ 15:44:51
URL: http://anapanasiti.blogg.se/
Postat av: M

Härligt med alla blommor! Det är underbart nu när våren kommer, snart blir det grill och vin och ost här för alla braiga rookies. :)

2011-04-04 @ 22:03:44
Postat av: Josefine

Jaa jätte gravid var de! Trots att ja va trött var det trevligt med sällskap! Nästa gång får vi planera de så de kommer fika på bordet!! När Werner kom hem från dagis såg han att de låg en annan blöja bland soporna! Han tyckte den var fin men hade nog också velat träffa lilla fina Levi!! Massa kärlek!! Kram

2011-04-05 @ 04:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0