Finbesök

Idag var en regning och tråkig idag,... om vi inte hade fått så trevligt besök det vill säga :) Anouk med Knodd kom och hälsade på och som vanligt skiner dom upp vilket dassigt väder som helst ;)
Det bjussades på baguetter och ännu mer cupcakes. Får nog låta bli att göra mer frosting.. its my downfall. Skulle kunna äta det med sked!

Jättetrevligt var det iaf :) Tack för gott sällskap. Levi å andra sidan har väl varit mindre gott sällskap idag faktiskt. Ingen höjdare.. gnällig och trött och vill sova men ändå inte. Lite ont i magen på det så har vi ett bra recept på en grinig bebbeh. Men han är ändå mitt hjärta.


Fina ungar

Älskar dig min fina fina unge <3

Nu ikväll kom Pers föräldrar på besök. Fick en jättefin vårig blomma, tackar hjärtligt, och Levi fick mysa med sina farföräldrar. :) Jag och Per mådde dock sådär haha. Båda blev dåliga i magen av maten vi åt, nedrans också... när vi väl slog till på att vara nyttiga och äta fisk. Men så kan det vara.
Badstolen har också invigts idag f.ö. :) Känner att han fortf. är lite liten för att sitta i den men ge det ngn vecka till så blir det super. Per satt i badet med honom och han tyckte det var jättekul :) Levi då alltså... fast ja det tyckte ju Per med såklart :P Lite omständigare att ta ur honom och sen bada honom men det är det värt. Han satt och plaskade och lekte med de små plopparna på stolen och hade the time of his life. Vi följde säkerhetsanvisningarna när det kom till hur mkt vatten man fick ha men nästa gång ska vi nog ha i lite mer vatten, vi sitter ju med och håller honom hela tiden så det ska gå bra.

Nu är jag iaf helt slut i rutan. Imorgon är det fredagspromenix med Christel och Theo, funderar på att flörta med henne och fråga om dom ska handla ngt med oss imorgon annars ska jag och Levi bege oss iväg på egen hand. Fast det är som jag sitter och tänker nu, kommer säkert vara så lat efter promenaden imorgon att det inte blir ngt av varkens det ena eller det andra. Och vi får väl hoppas att det blir bättre väder än vad det varit idag annars blir det kanske inte ens en promenad. Vart tog våren vägen gddamnit!?
Bisous!


Kommentarer
Postat av: Christel

Den blåsiga våren var här idag :) tack för promenaden, alltid lika trevligt.

2011-03-11 @ 12:08:22
Postat av: Erika

så söt!

2011-03-12 @ 16:52:14
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0