Galet

Vad sleten man blir när bebbehn är i sitt esse. När pappa Per jobbar på jobbet 21dagar i rad och jag då jobbar motsvarande dagar i rad hemma utan avlastning. När då studierna blir lidande och hemmet likaså. När folk i största allmänhet är en skrämselfaktor för lilla bebbehn som bara tillåter andra att kela och prata med honom när det passar honom. Han får dessutom rage ett par ggr om dagen och drar ihop sig och skriker i falsett, trodde först att han hade ont i magen, stackars bebis, men så är inte fallet har jag märkt. Han är bara arg. 
Så här kommer ett ganska halvdant inlägg med lite rambling:

Var på promenad med Christel och Theo idag. Superskönt väder (innan det blev helt galet väder, vi hade tur)! Vi gick ganska långt faktiskt, runt en timme - pratade graviditeten och förlossning vilket var riktigt roligt. Våra förlossningar och graviditeter var rätt lika kom vi fram till :) På vägen hem gick vi inom konsum och handlade till fredagsmyset.
När Per kom hem lagade han en riktigt god middag och sen dess har vi chillat i soffan. Levi somnade runt 21.30 och efter det här dimper vi med i säng.

Smakisar med potatis idag gick mkt bättre. Avbröt amningen när han var nästintill färdig och då gick det ner - päror med lite olja och bröstmjölk. Det var inga jättearga miner iheller mer: vad sysslar du med miner. Imorgon avancerar vi till potatis med majs, fuskade och köpte faktiskt på burk då jag inte orkar ställa mig och göra smakisar på detta om det inte heller uppskattas. Vi får väl se - det är ju lite sötare med majs så det borde gå ner lättare :) Får frysa in det i istärningar för visst kan man väl göra det med färdig burkmat också?

Hoppas ni har haft en fin fredag! <3
Bisous!


Kommentarer
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

Uuuscha jobbigt:( Inte nog med att du är själv liksom. Sen att han är så krävande också:(



Kan du inte fråga nån som kan ta honom en em så du får sova en sväng? få lite ny energi?

2011-03-12 @ 06:39:39
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0