Blocket

Har precis slängt ut lite grejer på blocket, ngt klädesplagg och ngn möbel som stod och samlade damm i förrådet. Sen fick Per sålt ett par högtalare också - hoppas på en liten extra slant (det har redan ringts) och inte minst mer plats i förrådet! Tänkte ställa undan ett av borden som vi har, har ett i köket och ett i tvrummet, för jag tycker vi har för trångt i tvrummet. Snart kommer liten vilja springa omrkring här i gåstol och då har han nästan ingen plats att röra sig på. I vilket fall som, som det är nu får vi inte plats med att ställa in ett bord och stolar i förrådet så vi fick ta tag i rätt ände och börja röja så smått i förrådet först. :)

Idag har vi haft besök av fina Christel och Theo. Vi åkte och handlade på Willys, eller ja, jag trodde att Christel skulle ha ngt också men hon bara hängde med, trots att det var hon som körde haha. Raring där :) När vi kom hem bjöds det på pasta och chokladtårtan. Tror jag kommit fram till nu att jag faktiskt inte tycket om den iaf haha. Får definitivt bli lite ändringar i receptet - ljus choklad ist för mörk till nästa gång.
Vi tjabbade lite skit och slappade bort torsdagen, skönt :)


Theo när han sov, "kikar på dig"

Jah, mycket mer har inte hänt idag. :) Imorgon ska vi till kyrkan för att få nyckeln och instruktioner ang hur diskmaskin mm funkar inför dopet. Vi lånar ju församlingshemmet för att kunna husa runda 40pers. Förresten, vi pratade om presentbordet. Hur gör man? Öppnar man paket efter hand, inför alla eller efter att alla gått?

Ah well, Bisous!


Kommentarer
Postat av: M

Mellan mat och tårta öppnar ni paketen :)



En fin grej är att någon skriver ner vad Levi får av vem om ni vill göra något personligt till honom el till tackkorten sen. Vad härligt att de snart är dags!

2011-02-24 @ 22:25:28
URL: http://marianordstedt.blogg.se/
Postat av: Christel

Hittade en forumtråd kring presentöppning på dop.

http://www.familjeliv.se/Forum-3-21/m32824851-1.html

kanske ger dig tips? du får kolla.

2011-02-25 @ 09:41:05
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

Ja det tror jag faktiskt kan bli bra:)

2011-02-25 @ 18:42:20
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0